torsdag 24 november 2011

mamma mia!

Vilken match. Den här matchen levde upp till alla förväntningar. Den kanske inte levde upp till mina förhoppningar som var att Zlatan avgör sent in på matchen, men han fick göra ett mål. Vasst avslut. Perfekt avslut.

Zlatan var fokuserad i dag. Redan innan matchen när de visade uppvärmningen såg man på Ibra. Det var allvar. Vem bryr sig om Zlatan vs Guardiola och hela den biten. Jag ville bara se en revanschsugen Ibra och visst fick man se det. Han var stark, om ni inte håller med så kan ni kolla på replayen mellan han och Puyol. Han var kreativ, hittade lösningar, var involverad i en hel del. Slet enormt mycket i det defensiva vilket inte ens ingår i Zlatan roll på planen. Han ska ha en fri roll. Men det är inte lätt med en kropp som väger 100 kg. Trots det slet han in i det sista. Vilken otrolig spelare Zlatan.

Tänk er att vi får uppleva Zlatan i hans prime. Tänk er våra barn. Det kommer dröja till Sverige får en spelare som ens når i närheten av Ibras nivå. En ledare på plan som motiverar spelarna och kräver perfektion. Kraftig anfallare, som trots sina 100 kg, rör sig som en ballerina. Han har en otrolig speluppfattning, ett bra målsinne. En komplett anfallare det vill säga. Zlatan är för sin storlek, ett fenomen.

Nu må Milan ha förlorat den här matchen. Men jag ser verkligen fram emot en eventuell retur i CL. Milan ryktas ju ihop med Ganso, Tevez m.fl. Mino Raiola är "on it". Det är alltså hans uppdrag att hjälpa Milan med spelarköp. Förstår ni vilket geni den mannen måste vara, när Milan behöver hans hjälp?

Ska bli spännande. För i så fall återvänder Milan med ett starkare lag. Och då är det verkligen liv och död. Spännande. Haha så sjukt att förstå. Ett land på 9 miljoner människor. Alla de motgångar Zlatan hade i livet. Trots det tog han sig till toppen. Hela världen skriver om Zlatan vs Guardiola. En SVENSK!!!!! Kan ni förstå hur stor han är?

Från lilla Rosengård... till världsscenen. Sen släpper han en bok under sin aktiva karriär. Stort!

Grande Ibrahimovic

1 kommentar:

  1. Tyvärr är milan för obalanserat. Mittfältet och målvaktspostitionen, i år(Ja, Abbitati va helt otrolig förra året) är alldeles för dåligt i jämförelse med resterande positioner. Tevez är förmodligen en kanonvärvning, men problemet är att han är "cup-tied" och kan således inte spela CL för milan i år.

    SvaraRadera