torsdag 8 september 2011

Trevligt igår, kaoz idag!

Rubriken sammanfattar allt. Jag vart inbjuden till en nyöppnad tapasrestaurang vid namnet Aqui, belägen mitt i city (Kammakargatan 9b). Två välkända svenska pokerspelare är delaktiga i restaurangen så en massa bekanta ansikten var bjudna dit vilket var trevligt då det var ett bra tag sedan jag var förbi krukan eller casinot.

Jag tog med mig NiklasVegas och vi båda tackar för inbjudan och maten var väldigt god. Så ska ni äta tapas tycker jag ni ska prova det här.

Vi fick dessutom dricka för väldigt förmånliga priser vilket slutade med att vi rörde oss vidare mot soap bar där vi mötte upp två polare för utgång. Jag hade ju skola idag 09:00 och träning 18:15, men man är ju ung en gång och klarar bara av sånt nu. Så ja.. det slutade med utgång och jag mådde oroväckande bra nu på morgonen. Men jag missade tråkigt nog träningen då jag glömde ställa in alarmen och somnade på Niklas soffa. På crossfiten är dom väldigt noga med att man värmer upp ordentligt och kör allt rätt, så det är ingen idé att dra till träningen om man är mer än 15 minuter sen. Så det blir träning imorgon istället.


I dag blir det i alla fall grind om det inte blir chill hos min polare.


Postar isåfall händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar