onsdag 7 september 2011

Elektropop!

Med tanke på att jag för tillfället bor ute i Barkarby har allt blivit lite längre. Det tar lite längre tid till träningen, lite längre tid att ta sig till olika ställen och lite längre till Täby där min morbrors familj bor. Så hem väldigt sent, väntar på pengar från klient så att jag kan refilla SvS och en till sida, sen imorgon är det att vakna tidigt och grinda. Då blir det nog även att lägga upp en intressant hand.

Annars har jag kollat på den här dokumentären som var intressant: http://topdocumentaryfilms.com/why-we-believe-in-gods-andy-thomson-lecture/ .

Näst på tur next on line är att plöja igenom svtplay. Har haft problem med internet och laddaren till min mac laptop är paj så jag har bara använt mig av speldatorn vilket betyder mindre tid framför datorn.

Jag kollar alltid på vetenskapen värld (http://svtplay.se/t/102814/vetenskapens_varld) och de tre som verkade intressant nu är Fotbollens sista proletärer (http://svtplay.se/v/2521475/fotbollens_sista_proletarer), Blågula drömmar - vägen till landslaget (http://svtplay.se/t/162775/blagula_drommar_-_vagen_till_landslaget) och Life (http://svtplay.se/t/138813/life_-_primater). Så fort jag ser klart dom blir det att gå vidare till andra intressanta dokumentärer. Om ni läsare känner till några bra dokumentärer är det bara att skriva dom i kommentarfältet!

Annars har den här låten FASTNAT. Blir förmodligen att lyssna på den lite när jag grindar för att se om det förbättrar mitt spel :D



Jag har den här bilden som bakgrundsbild.. vad tror ni det är för något?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar